Üdv az oldalamon!

MENÜ

300 másodperc,

3 fő sminkcucc,

3 különböző külső.

 

•TERMÉSZETES

A sugárzó, egyenletes arcszín már önmagában is fél siker. Az apróbb bőrhibák elfedése gyerekjáték, az alapozás pedig még akkor is belefér, ha egyébként nálad az antisminkhatás a cél.

1. Elégedetlen vagy az arcbőröddel? A pirosságot és a kis hibákat simán elfedheted. Ügyelj arra, hogy a T-vonaladra (homlok-orr-áll) mindenképpen kerüljön alapozó.

2. Egy, a bőrödnél alig sötétebb porral hangsúlyozd a szemhéjadat. A púdert egészen a középvonaladig viheted, majd ecset segítségével érd el az enyhén füstös összhatást.

3. Az ajkaid vonala sokkal egyenletesebbnek tűnik, ha szájceruzát használsz. A legjobb, ha bőrszínű cerkával húzod meg a kontúrt.

4. A végére már csak a színtelen szájfény marad - szinte láthatatlan, mégis tökéletes befejezése a sminkednek.

A 3 fő sminkcucc a természetes külsőhöz:

1. NYC Color Instinct szemhéjpúder

kép

2. Garnier BB-krém

kép

3. Essence XXXL Shine színtelen szájfény (színben a TELJESEN fehér színű/színtelen kell, arról nem tudok képet rakni sajna, csak egy hasonlót)


kép

•TRENDI

A nyár vége beauty-fronton is hiperszuper lehet, amennyiben fémes hatású, színes szemceruzákat vetsz be - mehet a trendi sminkmenet!

1. Ha alapjáraton nincs semmi probléma a bőröddel, egy púder is elég ahhoz, hogy megalapozd a sminkedet. A púderezéshez használhatsz ecsetet, de akár pamacsot is - ahogy neked jólesik.

2. Jöhet a lényeg: a szemkontúrozás. Ragadj meg egy neked tetsző színű ceruzát, majd közvetlenül a vízvonalad fölé húzz közepes vastagságú vonalat. kár túl is lépheted a határokat: a külső szemzugodon túl is meghosszabbíthatod egy kicsit a kontúrokat.

3. A ragyogó szemekehz csillogó ajkak passzolnak, de ha már adott a szemhangsúly, a szájfestésnél nem szabad túlzásokba esni.

4. A halványpink árnyalatú ajakír nem csak színt, de kellő mértékű folyadék-utánpótlást is biztosít az ajkaidnak.

A 3 fő sminkcucc a trendi külsőhöz:

1. MAC Temperature Rising szemceruza (fölülről a második!)

kép

2. Rimmel Match Perfection púder

kép

3. Essence Me&My Ice Cream ajakbalzsam (balról a harmadik!)

kép

•SZEXI

Kizárt, hogy ezzel a csábító sminkkel reflektorfényen kívül maradj a legnagyobb partikon. A szürkésfekete kontúr és a piros orcák vonzó külsőt kölcsönöznek.

1. A zselés tus tartósabb, mint a hagyományos szemceruzák, ezért inkább az előbbit válaszd. Fesd meg a közepesen vastag csíkokat, majd egy tiszta ecset segítségével lágyítsd a vonalakat.

2. Fontos, hogy ez a smink hatalmas pillákkal mutat igazán jól: felül legalább 4-5, alul pedig 2 rétegben vidd fel a szempillafestékedet.

3. A púder vagy a pirosító matt és fényes is lehet. Ha ránk hallgatsz, estére tartogatod a csillogó effekteket, nappali eseményekre pedig barackos vagy cseresznyés árnyalatú port használsz. Kövesd az arccsontod vonalát!

4. A kontúros szemek és a karakteres arcvonalak mellé a színes száj már felejtő - de a színtelen szájfény egy randin mindig jól jöhet.

A 3 fő sminkcucc a szexi külsőhöz:

1. Avon Glow barnító gyöngyök

képkép

2. LOréal False Lash Wings szempillaspirál

kép

3. Rimmel vízálló zselés szemhéjtus

kép

 

(Forrás: BravoGirl)

 

Asztali nézet