Üdv az oldalamon!

MENÜ

A 13-as az asztrológiában mindig is fontos szerepet töltött be.

De miért ennyire bűvös ez a szám?

Akár ostoba babonáról, akár természetfeletti erőkről legyen is szó,

egy biztos:

2013 olyan év lesz, ami mindenki számára emlékezetes marad.

 

Mit jelent a 13?

Bár a közhiedelem a 13-ast a legszerencsétlenebb számnak is tartja, ha végignézzük a különböző vallásokat és spirituális tanokat, rögtön kiderül, hogy nem is igaz rá ez a negatív jelző.

A 13 ugyanis magába foglalja mindazt, ami az élet körforgásához kell: a születést, a halált, a szeretetet, a jót, a rosszat, de legfőképpen a változást.

Vagyis a 13 se nem pozitív, se nem negatív - egyszerűen csak ott van, és elkerülhetetlenül megváltoztatja mindenki életét.

 

2013, A FORDULATOK ÉVE


Az új év olyan események sorozatát hozza majd el, amik hatására valamilyen változás következik be az életedben - az már csak rajtad múlik, hogy ezt hogyan fogadod.

Ha inkább burokba zárod magad, és nem vagy hajlandó tudomást venni a körülötted zajló történésekről, nagyon vigyázz!
 Ezzel a hozzáállással ugyanis hosszú távon kitolsz magaddal, mert egyre több és több újdonság robban be az életedbe, amik ellen hiába harcolsz. Nem kérdezik, hogy kellenek-e neked - csak megállíthatatlanul betörnek a mindennapjaidba.

Okosabb, ha inkább engeded, hogy a változások magukkal sodorjanak, és szembenézel a velük kapcsolatos félelmeiddel is.

2013 a lelki változások és a spirituális gyarapodás éve lehet, de csak akkor, ha engeded, hogy a karma magával ragadjon.

 

A KÍGYÓ ÉVE

A kínai horoszkóp szerint 2013. február 10-én kezdődik a Kígyó éve, aminek a fekete vízisikló lesz a talizmánja. Nem véletlen egybeesés, hogy a kínaiaknál is pont most jön a kiszámíthatatlan Kígyó éve, hiszen a jóslatok szerint a sikló "váratlan változásokat és instabilitást" hoz. ...és nem, nem menekülhetsz előlük.

 

NO PARA!

Ha nagyon tartasz a 2013 hozta változásoktól, varázsolj egy kicsit! A numerológia kiskapuja a 13-hoz: add össze a számjegyeit, és megkapod a 4-et, ami viszont a stabilitást jelképezi. Ha bármikor bizonytalannak érzed magad, este 20:13-kor gyújts 4 gyertyát, helyezd el őket a négy égtájnak megfelelően a szobádban, és engedd, hogy 13 percig égjenek. A gyertyák bevonzzák majd a biztonságot.

 

Forrás: 2012. DEC-2013.JAN. BravoGirl

 

Asztali nézet