Üdv az oldalamon!

MENÜ

Best Friends Forever♥

kép

 

• Mikor döntöttetek úgy, hogy a képernyőn akartok szerepelni?

Zendaya: Emlékszem, amikor a Hannah Montana először futott a tévében, elsírtam magam. Teljesen kiakadtam, és csak az járt a fejemben, hogy én is ott akarok lenni - miért nem lehetek én is ott?

Bella: Mindig is színésznő szerettem volna lenni, de mindenki azt mondta, hogy a diszlexiám miatt esélyem sincs. Bizonyítani akartam, hogy igenis képes vagyok rá!

• Az Indul a risza! hatására hatalmas népszerűségre tettetek szert. Ez pozitívan vagy negatívan befolyásolja az életeteket?

Zendaya: Az érmének két oldala van. Egyrészt nagyon jólesik, hogy ilyen sokan szeretnek bennünket, de sajnos vannak, akik gorombáskodnak, miközben észre sem veszik, mennyire bántón viselkednek. De azt hiszem, ez a szakma velejárója, és nem nagyon tehetünk ellene semmit.

• Volt, hogy kifejezetten eldurvult a helyzet?

Bella: Nekem emiatt kellett sulit váltanom, és átmennem egy magániskolába. Annyira szívattak a többiek, hogy szinte nem volt olyan nap, amikor ne sírtam volna a beszólások miatt. Sajnos néha még most is rettegek a nagy tömeg előtt beszélni, mert attól félek, hogy ha valamit elrontok, rögtön elkezdődik majd a cukkolás, hogy mekkora bénaság vagyok.

kép

Bella és Zendaya

• Hát ha ez megnyugtat, egyáltalán nem látszik rajtatok a félelem, sőt kifejezetten magabiztos csajsziknak tűntök!

Bella: Pedig mindenkinek vannak bizonytalan pillanatai - nekem például nap mint nap. Pont ezért jó, ha az ember maga mellett tudhat egy barátnőt, mint én Zendayát, aki tartja benne a lelket.

Zendaya: Igen, nagyon sokat segít, hogy támogatni tudjuk egymást. Régebben hihetetlenül visszahúzódó és félénk voltam, de mára annyi önbizalmam lett, amennyiről álmodni se mertem volna!

• Sok fiatal példaképként tekint rátok. Ez nem nagy teher a számotokra?

Bella: Egyáltalán nem. Főleg, mivel szerintem sokaknak pont azért vagyunk szimpatikusak, mert nem vagyunk tökéletesek. Hibázunk, bénáskodunk, hülyéskedünk...Tulajdonképpen semmiben nem különbözünk a korátrásainktól - csak mi nem a suliban töltjük a napjainkat, hanem forgatásokon.

• Milyen sztárokat tekintetek példaképnek?

Zendaya: Michael Jacksont és Beyoncét!

Bella: Emma Watsont és Natalie Portrmant. Mindketten egyetemre jártak, és egyszer majd én is szeretnék bekerülni valamelyirbe. És nagyon jó a stílusuk is!

• Van pasitok vagy egyelőre inkább a karrieretekre koncentráltok?

Zendaya: Nincs senkim és 16 éves koromig nem is lehet. Meg egyébként se lenne rá időm, úgyhogy nem panaszkodom amiatt, hogy szingli vagyok.

Bella: Nekem van barátom. Tristannek hívják és gimibe jár. Egy átlagos srác aki szeret baseballozni, kosarazni és focizni. Sosem akarnék járni olyan fiúval, aki szakmabeli. Tristan két lábbal a földön tart és kiszakít ebből az egész celebesdiből.

kép

Bella és Tristan

 

• Ha mégis válazstanotok kéne a hírességek közül, melyik pasi lenne az?

Bella: Ryan Gosling - ki más? Vigyor

Zendaya: Chris Brown! Remélem, hogy egyszer találkozhatok vele személyesen.

• Sajnos sok példát láttunk már arra, hogy azok a sztárok, akik ennyire fiatalon kerültek a rivaldafénybe, csúnya véget érnek. Ti nem féltek ettől?

Bella: Azt hiszem, mi még túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy ilyen témákon pörögjünk. Inkább csak élünk a mának, és örülünk annak, hogy sikerült valóra váltani az álmainkat.

Zendaya: Fantasztikus emberekkel vagyunk körülvéve, akik ott állnak mellettünk és támogatnak bennünket. Ha bármi para lenne, ők biztosan nem engednék, hogy belecsússzunk egy olyan gödörbe, amiből aztán képtelenek vagyunk kimászni.

• Az Indul a risza! mellett mindketten kipróbáltátok magatokat valami másban is. Bella, te például filmet forgattál Adam Sandlerrel és Drew Barrymoore-ral, Zendaya, te pedig részt vettél a Dancing with the Stars című műsorban. Milyen élmény volt ez számotokra?

Zendaya: Imádtam minden percét! Mindig is nagyon szerettem táncolni, így duplán örültem a lehetőségnek.

Bella: Én is nagyon élveztem, ráadásul a forgatás helyszínéből adódóan (Dél-Afrika) lehetőségem nyílt arra, hogy egy afrikai árvaházat is meglátogassak, ami szintén hihetetlenül sok lelki pluszt adott. Remélem, én is tudtam adni valamit a gyerekeknek, akikkel találkoztam.

kép

 

(Forrás:Bravo Girl)

 

Asztali nézet