Üdv az oldalamon!

MENÜ

Randi szabályok

 

1.szabály: Soha ne vallj szerelmet!

Tartsd be: Ha most ismerkedsz meg a fiúval, flörtöltök, de még nem tudjátok mi lesz köztetek, akkor ilyen helyzetben tényleg jobb, ha titkolod előtte érzéseidet.

Szegd meg: Ha biztos vagy benne, hogy viszonozza a szerelmedet, akkor már nincs mit titkolni, te is tudod, mit akarsz, és ő is biztos az érzéseiben!

 

2.szabály: Ne hallgass barátnőid tanácsaira!

Tartsd meg: Ha a fiú valamiért nem népszerű a barátnőid körében, veled viszont mindig kedves, akkor ne törődj azzal, hogy mit mondanak a csajok!

Szegd meg: Ha több barátnőd is azt állítja, hogy ez a fiú nem neked való, és meg is tudják indokolni, hogy miért (pl.: rajtakapták, amint egy másik lánynak udvarolt), akkor jobb, ha hallgatsz a jó tanácsokra.

 

3.szabály: Pasizni mindig szabad!

Tartsd be: Ha tetszik egy fiú, és úgy érzed, hogy ő is vonzza az érzéseidet. Miért is vesztegetnéd az időt? Indulhat a flörtakció!

Szegd meg: Állítsd le magad, ha felszedtél egy fiút, de más napra már meg is gondoltad magad, és inkább ejtenéd őt, utána pedig azonnal felszednél egy másik helyes fiút. Ha egyszerre több fiút is az ujjad köré csavartál, akkor valami baj van veled! Jobb, ha megállsz, és előbb végiggondolod, hogy kit vagy mit szeretnél!

 

4.szabály: Soha ne te keresd őt!

Tartsd be: Régi szabály, de sokszor működik. Hagyd, hogy a fiú küzdjön meg kegyeidért, udvaroljon és elnyerje kegyeidet. Ebben egyébként is jók a srácok!

Szegd meg: Ha tudod, hogy a fiú nem önbizalom bajnok, akkor segíts neki azzal, hogy te teszed meg az első lépést. Írj neki egy SMS-t! Ez még nem számít nyomulásnak, csak segítesz, hogy felfogja mi a szitu.

 

Asztali nézet