Üdv az oldalamon!

MENÜ

EZ A TOPIC FOLYAMATOSAN BŐVÜL, úgyhogy többször nézz vissza Kacsintás

 

LOLLOL - Zűrös kamaszok (2012, vígjáték, romantikus)

Alig kezdődik el az iskolaév, Lolát (Miley Cyrus) otthagyja Chad, de hamarosan kiderül, hogy a lány legjobb barátja, Kyle (Douglas Booth) gyengéd érzelmeket táplál iránta. Csakhogy a srácra a bombázó Ashley (Ashley Greene) is szemet vetett. A Facebook, Youtube, Twitter és az iTunes korában is ugyanazokkal a problémákkal kell szembenézniük a tinédzsereknek: túlélni a szakítást és kijönni néha elviselhetetlen szüleikkel.

 

kutyaszállóKutyaszálló (2009, vígjáték)

 

Amikor az energikus testvérpár, Andi (Emma Roberts) és Bruce (Jake T. Austin) egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vennie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek. Noha együttérző nevelőjük, Bernie figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes elhagyott kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

 

nancy drewNancy Drew - A hollywoodi rejtély (2007, családi, krimi)

 

Meghalt Dehlia Draycott, az ünnepelt hollywoodi színésznő. A halála körülményeit azonban titkok sora övezi. Mindez felkelti Nancy Drew (Emma Roberts), a kisvárosi nyomozólány érdeklődését.Elhatározza, hogy az álomvárosba utazik, hogy megfejtse a rejtélyt. A barátjának azt a mesét adja be, hogy a Smallville-es sráccal találkozik. Nancy tehát az elmaradhatatlan nagyítójával és ujjlenyomatporával felszerelkezve elhagyja Rivet Hights-ot. Az ifjú detektív számára azonban még az ügynél is nagyobb kihívást jelent, hogy hogyan fog beilleszkedni új osztálytársai, a gonoszkodó kaliforniai tini csajok közé.

 

so undercoverSo Undercover - Nagyon titkos (2012, akció, vígjáték)

Molly Morris (Miley Cyrus) egy fiatal lány, aki a megkeseredett, volt zsaru apja mellett dolgozik, mint magánnyomozó. A kemény és fiús lányt megkeresi az FBI, hogy fedett ügynökként épüljön be egy főiskolai lánykollégiumba és bújjon egy kifinomult, igényes főiskolás lány bőrébe, hogy megvédje az egykori gengszter lányát. A listán több gyanús személy van  és Molly - akire rátalál a szerelem is - rájön, hogy nem mindenki az, akinek mondja magát, önmagát is beleértve.

(leszinkronizálva még nincs, de magyar felirattal már meg lehet nézni)

 

the perks of being  wallflower Egy különc srác feljegyzései (2012, dráma, romantikus)

 Stephen Chbosky a rendező és forgatókönyvíró 1999-ben kiadott, saját, nagy vihart kavart regényét filmesíti meg. Középpontjában Charlie (Logan Lerman, egy félénk elsőéves srác áll, aki két balhés-bulizós végzős (Emma Watson és Ezra Miller) diák a szárnyai alá vesz, és ezzel villámgyorsan elindul a lejtőn.

 

 the last song Az utolsó dal (2010, dráma)

Veronica Ronnie Miller (Miley Cyrus) 17 éves lázadó kamaszlány. A szülei elváltak, az apja New York City-ből Tybee szigetére költözött. Veronica az édesanyjával maradt. 3 évvel később a lány anyja úgy dönt, ideje lenne lányának egy kis időt az apjával töltenie, ezért Tybee szigetére küldi őt. Ronnie apjának élete rendkívül csendes ahhoz képest, amihez a lány szokott. Veronicának azonban sikerül előbb-utóbb ebben is meglátni az értékeket...

 

a suttogó A suttogó (1998, dráma)

A 14 éves Grace MacLean (Scarlett Johansson) súlyos sérüléseket szenved, amikor baleset éri versenylova, Pilgrim nyergében.Grace édesanyja, Annie (Kristin Scott Thomas), az ambiciózus magazinszerkesztő rájön, hogy lánya és a ló sorsa elválaszthatatlanul összefonódik. Ezért lányával és a lóval azonnal Montanába utazik az egyetlen suttogóhoz, Tom Bookerhez (Robert Redford), akinek különleges képessége van a lovak gyógyításához. Ám, amíg Tom azon fáradozik, hogy helyrehozza a kislány és a ló összetört életét, Tom és Annie egymásba szeret...

 

hp Harry Potter (2001-2011, fantasztikus, kaland)

A sorozat 7 kötetből álló, fantasy műfajú regénysorozat. Szerzője Joanne Kathlin Rowling. A sorozat főhőse egy kamasz varázsló, Harry Potter és az ő barátai, Ron Weasley és Hermione Granger, akik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói. A történet arról szól, hogy miként próbálja meg Harry legyőzni a gonosz varázslót, Voldemort Nagyurat, aki megölte Harry szüleit és megpróbálja meghódítani a varázslóvilágot s leigázni a varázstalan embereket, a muglikat. A könyv-sorozatból számos film, videojáték és más termék készült.

Míg a könyv 7 kötetből, a film 8 részből áll, ugyanis az utolsó részt, a Halál ereklyéit 2 részre bontották.

 

a thousand words Ezer szó (2012, dráma, vígjáték)

Jack McCall egy nagydumás, önző irodalmi ügynök, aki az üzlet reményében képes bárkinek teletömni a fejét mindenféle hazugsággal. Miután egy spirituális gurut is csőbe húz, azon találja magát, hogy hirtelen egy fa nőtt a kertjében, ezer levéllel az ágain. Rájön, hogy mágikus fával van dolga, ugyanis minden egyes kimondott szóval lehullik róla egy levél. Az egyik ismerőse szerint ha az utolsó is lehull, akkor annyi neki. Jack kénytelen-kelleten némaságot fogad. Ki kell találnia, hogyan kommunikálhat szavak nélkül.

 

ízlések Ízlések és pofonok (2007, amerikai-ausztrál romantikus vígjáték)

A gyönyörű Kate (Catherine Zeta-Jones) Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt 9 éves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick (Aaron Eckhart) másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

 

képA nővérem húga (2009, amerikai filmdráma)

Sara (Cameron Diaz) és Brian (Jason Patric) élete örökre megváltozik, amikor kiderül, hogy 2 éves kislányuk leukémiás. A szülők sajátos utat választanak a reménytelen helyzetben, Jesse és Kate (Sofia Vassilieva) mellé egy 3. gyereket nemzenek, hogy őt majd donorként felhasználhassák Kate gyógyítására. Kate és kishúga szorosabban kötődik egymáshoz, mint a legtöbb lánytestvér, hiszen Kate-nek az élete függ Annától (Abigail Breslin). Sara még az ügyvédi karrierjét is otthagyja, hogy a lányai mellett legyen, ugyanakkor megfeledkezik kisfiáról. Egy idő után Anna megelégeli a helyzetet. A 11 éves kislány ügyvédet fogad és kezdetét veszi Amerika legkülönösebb pere.

 

A kör (2002, amerikai horror)

Csak egy újabb nagyvárosi legendának tűnt - egy videokazetta, amin rémálomszerű képek vannak

 

Asztali nézet